XVIII. Lábatlani Borverseny 2018.03.10.

Szombaton délelőtt 10-órakor a polgármester úr köszöntőjével kezdődött a benevezett borok értékelése…

Bírálat végeztével bírálóinkat és segítőiket finom ebéddel vendégeltük meg a Hullám Vendéglőben, ahol az esti díjátadót követően nevezőink és barátaik lágy muzsika szó mellett fogyasztották nyertes boraikat melyeket a kitűnő vacsorával tettünk emlékezetessé.

Köszönjük támogatóinknak, segítőinknek és a szervezőknek!

Lábatlan Város Önkormányzata / Dinnyés István
Gerenday Közösségi Ház / Szabó Ildikó
Calmit / Schmidt-Kovács Béla
Silocem / Teller Péter
Lábatlani Vasbetonipari Zrt./ Galler Károly
Agro Tata Kft. / Horváth Róbert
Sofidel Kft. / Kecskeméti Attila
ASSIST-Trend Kft.
Molnár Zoltán
Hullám Vendéglő / Bartos Kálmán
Mészáros Ferenc / Húsüzem
Virág-ajándékbolt / Kovácsné Bognár Beatrix
Reményi Károly
Gazdag Dániel
Borászbolt / Fehér Dávid
Gróf Krisztián

Monyók József elnök
1. Zsűri 

Schmidt Attila
Horváth Róbert
Erdőssi János
Dékány József
2. Zsűri
Simecz Róbert
Galler Károly
Farszki Tibor
Beneffi László
3. Zsűri
Dr. Meiszel László
Nedves Tibor
Liszt András
Monyók József

Champion
Kovács Attila – Furmint
Vándorserleg
Teller Péter – Szürkebarát
Fehér borok
I: Merum Pincészet – Furmint
II. Fehér Dávid – Királyleányka
III. Latorcai Ferenc – Sauvignon Blanc
Rose
I: Fehér Dávid – Rozé Otello
II. Rózsahegyi Márton – Rozé Cabernet Sauvignon
III. Pintér Jaroslav – Rozé Kékfrankos
Vörös borok
I: Schmidt-Kovács Béla – Cabernet Franc
II. Vénusz Zoltán – Cabernet Sauvignon
III. Zsíros András – Vegyes vörös
Legeredményesebb lábatlani nevezők
Kovács Attila
Teller Péter
Schmidt-Kovács Béla
Latorcai Ferenc
Vénusz Zoltán

Összesen nevezett bor: 119
Fehér borok: 69
Rozé: 12
Vörös: 38

Település szerint:
Karva: 24
Lábatlan: 60
Egyéb település: 35

Bartos Kálmán

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A sütik ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás